Α' Ε.Σ.Α.Ξ.: OPEN Πόρτο Ράφτη Πρόγραμμα εκδήλωσης

Η Α' Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α' Ε.Σ.Α.Ξ.), λαμβάνοντας υπόψιν την εκδήλωση ενδιαφέροντος αθλητών/τριών για το OPEN και κατόπιν απόφασης

του Διοικητικού Συμβουλίου, η αθλητική εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί σε μια αγωνιστική ημέρα για όλες της κατηγορίες.

Η πρώτη αθλητική δράση μας, με τίτλο ‘’Open Πόρτο Ράφτη’’ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, με ώρα έναρξης των αγώνων 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΡΑ Πόρτο Ράφτη, στο Αυλάκι.

Ενημερώνουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας  Σάββατο 14 Μαΐου, θα έχουν την δυνατότητα  να προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΡΑ Πόρτο Ράφτη, με το αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης και υποστήριξης μέτρησης ρίψεων σε αγώνες αντισφαίρισης ξυλορακέτας, MobicXeyes.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητών και των αθλητριών μέσα από την αυτή την αθλητική δράση, ευγενούς άμιλλας και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και παράλληλα η άρτια προετοιμασία των ομάδων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για το έτος 2022.

Προσκαλούμε τους λάτρεις της ξυλορακέτας, να παραβρεθούν στην αθλητική εκδήλωση μας για να παρακολουθήσουν το άθλημα την αγωνιστικής ξυλορακέτας, καθώς και την επίδειξη των ικανοτήτων των αθλητών/τριών που θα συμμετάσχουν.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα OPEN Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Beach Racket)

Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε διευκρίνηση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Από τη Γεν. Γραμματεία της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.