Α' Ε.Σ.ΑΞ.: Δελτίο Τύπου Τακτική Γ. Σ. Εκπροσώπων Συλλόγων, 9 Απρ 2023

Στις 9 Απριλίου 2023, στα γραφεία της Ελλήνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), πραγματοποιήθηκε η ετήσια Απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Α’

Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης (Α'Ε.Σ.Α.Ξ.), με την συμμετοχή των περισσοτέρων συλλόγων της Ένωσης από όλη την επικράτεια αλλά και με υποψήφιους συλλόγους προς ένταξη.

Οι εργασίες της συνέλευσης διεξήχθησαν σε πανηγυρικό κλίμα έπειτα από την απόφαση της αναγνώρισης του αθλήματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και την υπαγωγή του στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κ. Βαρδάκης αλλά και ο Έφορος της ξυλορακέτας στην ΕΦΟΑ κ. Κ. Γιακουμής, αφού εξήραν τις πολυετείς προσπάθειες όλων για την επίτευξη της πολυπόθητης αναγνώρισης του αθλήματος, επεσήμαναν στους εκπροσώπους των συλλόγων το πόσο σημαντικό είναι όλοι οι σύλλογοι να αποκτήσουν την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ, έτσι ώστε το άθλημα της ξυλορακέτας να ακολουθήσει τον δρόμο που υπαγορεύει πλέον ο αθλητικός νόμος περί ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός, έτυχαν της ομόφωνης έγκρισης των μελών την Ένωσης καθώς και η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

Από την Α' Ε.Σ.Α.Ξ

sinelefsi 2023