ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ Β΄ΟΜΙΛΟΥ (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ)

24/05/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ Β΄ΟΜΙΛΟΥ (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ)

Την Κυριακή 22 Μαΐου στον αγωνιστικό χώρο του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ.),  στην παραλία του Αϊ Λαγούδηπραγματοποιήθηκε  η 1η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου  (Πελοποννήσου)του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Beach-Racket  2016.

25 Αθλητές και 4 Αθλήτριες  του Β ομίλου αγωνίστηκαν  σε τρείς κατηγορίες.

Διεξήχθηκαν 17 παιχνίδια  . Δυάδες ανδρών 8. Τετράδες ανδρών 5. Μικτές δυάδες 4.

Στις μικτές δυάδες   η ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ και ο ΜΑΛΤΕΖΗΣ του συλλόγου της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  κατέκτησαν εύκολα την 1η  θέση της κατηγορίας με 362.28 πόντους. Στην 2η θέση ΔΗΜ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ . και ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ απο την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ με 257.29 πόντους και την 3η θέση κατέλαβε η ΝΙΚΗ  ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ   με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ απο την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ επίσης με 191.94 πόντους.

Στις δυάδες ανδρών την Κυριακή 22/5 οι ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΥΛΩΝΑΣ του συλλόγου της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ πήραν άνετα την1η θέση με 377.47 πόντους  μετά από ένα όμορφοπαιχνίδι  και μόλις 7 πτώσεις, τις λιγότερες μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος. 2Η Θέση ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ  από την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ   με 331.16 πόντους πολύ κάτω από τις δυνατότητές τους  και στην 3η θέσηαπό τον σύλλογο της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ οι   ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ και ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ χωρίς να δικαιώσουν τοβαρύ όνομα που έχουν μόλις   270.15 πόντους.

Στις τετράδες ανδρών μετά από ένα  παιχνίδιπου στην αρχή  δεν είχε ρυθμό με 92 χαμένους πόντους από πτώσεις    η ομάδα του συλλόγου της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  με τους ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ, ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ και ΜΥΛΩΝΑ κατάφεραν να φτάσουν  στους 975.87 πόντους δείχνοντας πως η ομάδα άμα βρει τους ρυθμούς της είναι ικανή για πολύ μεγαλύτερο σκορ. Κάτι που ο προπονητής τους κ. ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (PASARELLAS) γνωρίζει πολύ καλά.  Στην 2η θέση οι ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ,ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ,ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, και ΨΕΥΔΟΣ με 770.86 πόντους σε ένα παιχνίδι που δεν ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα οι παίχτες των Κρεστένων  γιατί δεν το επέτρεψε ο τραυματισμός  του ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  στα μισά  του παιχνιδιού τους. Την 3η θέση κατέλαβαν από την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ οι ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ,ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, και ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με  733.15 πόντους, σκορ που με λίγη προσοχή και προσπάθεια μπορεί να ανέβει σημαντικά..

Ο πολύπειρος επιδιαιτητής των αγώνων, ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ παρέδωσε μαθήματα  επιδιαιτησίας  εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον κανονισμό των αγώνων  παρότι δεν υπήρχε μικροφωνική εγκατάσταση ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντα του.

Η τεχνική υποστήριξη  MOBICS-EYES με χειριστή τον   Χ.ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ του συλλόγου των ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ  δεν άφησε κανένα παράπονο όπως επίσης και η διαχείριση των αρνητικών  πόντων (πτώσεις) των ομάδων  από τον κ. Κ. ΚΤΕΝΑ .

Ο  σύλλογος της Κυπαρισσίας έστησε ένα όμορφο γήπεδο και φρόντισε να μην  λείψουν νερά και σάντουιτς για όλους τους παριστάμενους των αγώνων αθλητές και μη.

Ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γ.ΚΟΣΜΑΣ παρακολούθησε τους αγώνες καιχειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών.

Χορηγοί των  TRETORN  (μπάλες) και ο Α.Ο.Α.Ξ.Κ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.  και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.