Δελτίο τύπου - 3η αγωνιστική 2019 - Λάρισα

Στις 27 και 28 Ιουλίου 2019 στη Παραλία του ΣΤΟΜΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ο σύλλογος Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 3 η αγωνιστική του 8 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019. Συμμετείχαν 55 αθλητές και αθλήτριες από7 συλλόγους αναγνωρισμένους απ’ όλη τη επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

Προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη παραλία Του ΣΤΟΜΙΟΥ το Σαββατοκύριακο.

Διεξήχθησαν 36 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 19. Τετράδες ανδρών 11. Μικτές δυάδες . Στις Δυάδες Ανδρών το Σάββατο 27/7 στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΗ ο Ι.ΜΥΛΩΝΑΣ και ο Φ ΚΑΡΑΒΙΑΣ του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κατέκτησαν την1η θέση με 495,79 βαθμούς, ο Γ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο Δ.ΚΑΤΣΗΣ του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κατέκτησαν την 2η θέση της κατηγορίας με 391,45 βαθμούς, τέλος ο Ε.ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ και ο Μ.ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ του συλλόγου ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ κατέκτησαν την 3 η θέση της κατηγορίας με 376,67

Στις Μικτές Δυάδες επίσης το Σάββατο 27/7 στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΗ ο Α.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ και η Χ.ΚΕΚΕΤΖΗ από τον σύλλογο Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ πήραν την 1 η θέση, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική με 466,98 βαθμούς, ο Μ .ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ και η Δ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ του συλλόγου PASARELLAS CLUB πήραν την 2 η θέση με σκορ 361,24 βαθμούς, και στην 3 η θέση οι. Α.ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ και Σ. ΠΕΤΚΟΒΑ επίσης από τον σύλλογο του PASARELLAS CLUB με σκορ 308,92 βαθμούς.

Στις Τετράδες Ανδρών την Κυριακή 28/7 υπήρξε και σ’ αυτή την 3 η αγωνιστική πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, λόγω της συμμετοχής καλών και ανταγωνιστικών ομάδων οι οποίες προσέφεραν καταπληκτικά παιχνίδια με κορύφωση της αγωνίας για το τελικό αποτέλεσμα της κατάληψης των τριών πρώτων θέσεων, οι θεατές χειροκρότησαν πολύ θερμά την προσπάθεια τους. Στη ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, η ομάδα του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ πήρε την1 η θέση των αγώνων με τους Μ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ-Γ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-Ι. ΜΥΛΩΝΑΣ και Φ. ΚΑΡΑΒΙΑΣ με σκορ 1.232,65 βαθμούς. Την 2 η θέση κατέλαβε ο σύλλογος τη ςΑΙΓΙΝΑΣ με τους Δ.ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ-Ι.ΚΟΥΣΙΣΗ- Α.ΝΕΡΟΥΤΣΟ-Ν.ΗΣΑΪΟΓΛΟΥ με 1.186,83βαθμούς. Τέλος η 3η Θέση κατακτήθηκε από τον Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ με τους Α.ΜΠΟΤΣΗ - Σ.ΚΟΥΚΙΟ - Ν.ΤΖΑΒΑΡΑ - Γ.ΒΛΑΣΑΚΟΥΔΗ με σκορ 1 .022,96βαθμούς.

Εξαιρετικές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης και άλλες ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις τις γενικής κατάταξης

Κατόπιν των αποτελεσμάτων της 3ης Αγωνιστικής του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019 η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των συλλόγων που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή διαμορφώνεται ως εξής:

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ:

Ο.Α.Ξ.ΚΑΒΑΛΑΣ. 33 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB 30 βαθμοί
Α.Ο.Α.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.- 19βαθμοί
ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ 28 βαθμοί.
Ο.Ρ.Κ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 28 βαθμοί.
Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 26 βαθμοί.
Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 15 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB 11βαθμοί.
Α.Ο.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 2βαθμοί.
Α.Ο.Ξ.ΛΑΡΙΣΑΣ 1βαθμός
ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 33 βαθμοί.
Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ 28 βαθμοί.
Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 26 βαθμοί.
Α.Ο.Α.Ξ.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 11 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB 8βαθμοί.
Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 7βαθμοί.
Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ 1βαθμός.
Ο επιδιαιτητής των αγώνων Θ. ΜΠΕΡΤΣΟΣ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κάλυψε πολύ ικανοποιητικά τους αγώνες
Οι χειριστές του ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής πόντων MOBICS-EYES Ι. ΣΑΜΑΡΑΣ και Δ. ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ έφεραν άρτια σε πέρας την τεχνική υποστήριξη των αγώνων. Ο Α.ΟΛΥΜΠΙΟΣ μέλος του συλλόγου της Λάρισας κάλυψε τον τομέα της μουσικής και τον ήχο των αγώνων.

Ο χορηγός του Πρωταθλήματος «TRETORN» συνεχίζει την πολύτιμη παρουσία του στο Beach-Racket προμηθεύοντας με μπαλάκια όλους τους επίσημους αγώνες καλύπτοντας μια βασική ανάγκη που δεν είναι άλλη από τις αξιόπιστες μπάλες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Η 3 Η Αγωνιστική του 8 ου Πρωταθλήματος έκλεισε κατ’ αρχήν με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου κ .Ε.ΚΑΤΣΙΟΥΛΑ καθώς και του προέδρου της Α’ ΕΣΑΞ κ. Γ.ΚΟΣΜΑ. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς των αγώνων και η τελετή λήξης έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές αθλητές και τις αθλήτριες.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν εκπρόσωποι προσκεκλημένοι από την περιφέρεια Θεσσαλίας, από την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Αγιάς οι πρόεδροι των συλλόγων Κυπαρισσίας, Πόρτο Ράφτη, Πασαρέλλας Κλαμπ και οι Δ.Τσαούσης και Γ.Κοσμας από το Δ.Σ. της Ένωσης.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.