Δελτίο Τύπου 4ης Αγωνιστικής Beach Racket 2019

Στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 στη Παραλία ΠΑΛΑΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΙΜΟΥ ο σύλλογος PASARELLAS CLUBόπου και οι εγκαταστάσεις του, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 4 η και τελευταία αγωνιστική του 8 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019. Συμμετείχαν 71 αθλητές και αθλήτριες από8 συλλόγους αναγνωρισμένους απ’ όλη τη επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

Προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το Παρασκευο Σαββατοκύριακο. Διεξήχθησαν 42 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 20. Τετράδες ανδρών 12. Μικτές δυάδες 10. Στις Δυάδες Ανδρών το Σάββατο 7/9 στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΗ ο Ι.ΚΟΥΣΙΣΗΣ και ο Α. ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ του συλλόγου Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ κατέκτησαν την1η θέση με 524,,35 βαθμούς , ο Α.ΜΠΟΤΣΗΣ και ο Κ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του συλλόγου Α.Ο.Ξ ΑΙΓΙΝΑΣ κατέκτησαν την 2η θέση της κατηγορίας με 490,64 βαθμούς ,-τέλος ο Ι.ΜΥΛΩΝΑΣ και ο Φ.ΚΑΡΑΒΙΑΣ του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑ κατέκτησαν την 3 η θέση της κατηγορίας με 490,00

Στις Μικτές Δυάδες επίσης το Σάββατο 7/9 στην ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΗ ο Α.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ και η Χ.ΚΕΚΕΤΖΗ από τον σύλλογο Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ πήραν την 1 η θέση , για τρίτη συνεχή αγωνιστική με 456,00 βαθμούς , ο Μ .ΜΑΛΤΕΖΗΣ και η Δ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ του συλλόγου PASARELLAS CLUB πήραν την 2 η θέση με σκορ 376,00 βαθμούς , και στην 3 η θέση οι. Μ.ΤΖΑΝΑΚΆΚΗΣ και η Ε. ΣΙΔΕΡΗ από τον σύλλογο του Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ με σκορ 336,00 βαθμούς.

Στις Τετράδες Ανδρών την Κυριακή 8/9 , ο ανταγωνισμός της κατηγορίας όπως και στις Δυάδες Ανδρών , λόγω της συμμετοχής καλών και ανταγωνιστικών ομάδων , προσέφεραν θέαμα με καταπληκτικά παιχνίδια, με κορύφωση της αγωνίας για το τελικό αποτέλεσμα της κατάληψης των τριών πρώτων θέσεων, οι θεατές χειροκρότησαν πολύ θερμά τις προσπάθειές τους.

Στη ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, η ομάδα του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ πήρε την1 η θέση των αγώνων με τους Μ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ-Γ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ-Ι. ΜΥΛΩΝΑΣ και Φ. ΚΑΡΑΒΙΑΣ με σκορ 1.148,66 βαθμούς. Την 2 η θέση κατέλαβε ο σύλλογος τη ςΑΙΓΙΝΑΣ κατακτήθηκε από τον Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ με τους Α.ΜΠΟΤΣΗ-Κ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ-Ν.ΤΖΑΒΑΡΑ-Γ.ΒΛΑΣΑΚΟΥΔΗ με σκορ 1.082,80 βαθμούς , η 3 η θέση κατακτήθηκε πάλι από τον σύλλογο της ΑΙΓΙΝΑΣ με τους Ι.ΚΟΥΣΙΣΗ-Δ.ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ-Α.ΝΕΡΟΥΤΣΟ-Ν.ΗΣΑΪΟΓΛΟ με 1.077,84. Εξαιρετικές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης και άλλες ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις τις γενικής κατάταξης. Μετά από τα αποτελέσματα και της 4 ης και τελευταίας Αγωνιστικής του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2019 η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των συλλόγων διαμορφώθηκε και ανέδειξε τους Πρωταθλητές Συλλόγους ως εξής:

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ:

Ο.Α.Ξ.ΚΑΒΑΛΑΣ - 45 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB - 39 βαθμοί
Α.Ο.Α.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - 28βαθμοί
ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ - 40 βαθμοί.
Ο.Ρ.Κ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - 37 βαθμοί.
Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - 33 βαθμοί.
Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ - 18 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB - 12 βαθμοί.
Α.Ο.Α.Ξ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - 7 βαθμοί.
Α.Ο.Ξ.ΛΑΡΙΣΑΣ - 1βαθμό
ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - 45 βαθμοί.
Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ - 37 βαθμοί.
Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ - 30 βαθμοί.
Α.Ο.Α.Ξ.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - 16 βαθμοί.
PASARELLAS CLUB - 9 βαθμοί.
Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ - 4βαθμοί.
Το πρωτάθλημα των συλλόγων στις κατηγορίες ΔΥΑΔΕΣ και ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ κρίθηκαν σ’ αυτή την τελευταία αγωνιστική αφού ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν πολύ μεγάλος. Ο επιδιαιτητής των αγώνων Θ. ΜΠΕΡΤΣΟΣ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κάλυψε ικανοποιητικά τους αγώνες Οι χειριστές του ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής πόντων MOBICS-EYES Μ.ΜΑΛΤΕΖΗΣ-Μ.ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ έφεραν σε πέρας την τεχνική υποστήριξη των αγώνων.

Την διαχείριση των ηχητικών και της Μουσικής είχε την υπό την επίβλεψη του το μέλος του δ.σ της Ένωσης κ.Γ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ο χορηγός του Πρωταθλήματος «TRETORN» συνεχίζει την πολύτιμη παρουσία του στο Beach-Racket προμηθεύοντας με μπαλάκια όλους τους επίσημους αγώνες καλύπτοντας μια βασική ανάγκη που δεν είναι άλλη από τις αξιόπιστες μπάλες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων των πρωταθλητών συλλόγων έκαναν οι εκπρόσωποι και οι πρόεδροι των συλλόγων Κυπαρισσίας , Πόρτο Ράφτη, Πασαρέλλας Κλαμπ ,Λάρισας , Καβάλας και οι Δ.Τσαούσης Αντιπρόεδρος και Γ. Κοσμας Πρόεδρος της Ένωσης από το Δ.Σ. της Ένωσης .Τους αγώνες της Κυριακής μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο Έφορος της Ένωσης κ. Κ. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ καθώς και οι κ.κ Ι.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ πρώην μέλοςΔ.Σ. της Ένωσης και Δ.ΜΠΑΛΩΤΗΣ παλαίμαχος Ρακετίστας.

Αξιοσημείωτες και ιδιαίτερες ήταν οι βραβεύσεις εκ μέρους του διοργανωτή Συλλόγου α) απονομή επάθλου για τον M.V.P της αγωνιστικής το οποίο κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ β) απονομή πλακέτας στο μέλος του Δ.Σ. της Α’ ΕΣΑΞ κ. Κ. ΒΑΡΔΑΚΗ και γ) στον Παλαίμαχο Ρακετίστα ΣΤΡΑΤΟ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, οι απονομές έγιναν από τον κ. Δ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ και τον κ. Γ.ΧΡΟΝΙΟΥ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.