Δελτίο τύπου για Smart Racket

Υστέρα από γόνιμες εποικοδομητικές και κυρίως ειλικρινείς συνομιλίες μεταξύ της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και της ομάδας του SMART-RACKET που ως γνώμονα είχαν μόνον το συμφέρον του αθλήματος βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίσουμε σε όλους τους φίλους του αθλήματος πως το άθλημα της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Beach-Racket) από σήμερα 22/11/2015 αποκτά ένα ακόμα εργαλείο μέτρησης και αξιολόγησης της προσπάθειας των αθλητών και των αθλητριών μας.

Το SMART-RACKET και οι άνθρωποί του στην υπηρεσία του αγαπημένου μας αθλήματος Beach-Racket. Το SMART RACKET και οι άνθρωποι του στην διάθεση της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. να το αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος του αθλήματος.

Η Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθειατων ανθρώπων της ομάδας του SMART-RACKET που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους αλλά και την σεβαστή οικονομική συμβολή τους σε αυτό το εγχείρημα επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας όλους τους εργάτες της ομάδα του SMART –RACKET που έπειτα από σκληρή δουλειά έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΗΣ (Επικεφαλής), ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΠΑΝΟΣ (β΄ Επικεφαλής), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΛΕΞΗΣ (γραμματειακή υποστήριξη), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ (ταμίαςομάδας), ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΣΟΚΑΛΗΣ (Τεχνικός σύμβουλος –προγραμματιστής), ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΓΛΟΥ και ΦΩΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΣ είναι οι δημιουργοί του SMART –RACKET που δεν δίστασαν να καταθέσουν την τεχνογνωσία τους αλλά και το δημιούργημά τους στην υπηρεσία του αθλήματος του Beach-Racket αποδεικνύοντας τις ανιδιοτελείς προθέσεις τους αλλά και το ενδιαφέρον τους για το άθλημα.

Θα πρέπει επίσης να γίνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως ο Αθλητικός κολυμβητικός σύλλογος της Α΄ΑΚΤΉ ΒΟΥΛΑΣ είναι αυτός που εισήγαγε και πρωτοχρησιμοποίησε στην Ελλάδα το radar και στην συνέχεια το διέθεσε στην ομάδα του SMART-RACKET η οποία με την σειρά της μετά από πολύ δουλειά το εξέλιξε και το προσάρμοσε στις απαιτήσεις της Ξυλορακέτας.

Βασικό και κύριο μέλημα της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. για να πάει μπροστά το Beach-Racket ήταν και είναιη ΕΝΟΤΗΤΑ στον χώρο της Ξυλορακέτας και αυτό το απέδειξε με αυτήν την σημαντική συμφωνία.

Τώρα που το άθλημα της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας που εκτός όλων των άλλων απέκτησε την αθλητική υπόσταση και νομιμότητα που χρειαζόταν και μέσα από την πολύτιμη καθοδήγηση της Ε.Φ.Ο.Α., τώρα που η Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. δημιουργεί τις δομές και το μέλλον του αθλήματος πρέπει άπαντες να αντιληφθούμε πως δεν περισσεύει κανείς από αυτήν την στράτευση. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε και να αποδείξουμε ότι πάνω από όλους και από όλα είναι το Beach-Racket.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ.