Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγων - Μελών Ένωσης 6 Μαρτίου 2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Α΄ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.)  στη συνεδρίαση του στις 14/2/2024 αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής

Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) στις 06 Μαρτίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00, σύμφωνα με το άρθρο 29 του καταστατικού της. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα του Zoom Meeting με τη συμμετοχή των Προέδρων - Εκπροσώπων όλων των συλλόγων που εντάσσονται ενεργά στην Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.

Απαρτία, υπάρχει όταν είναι παρόντα τα μισά συν ένα τακτικά Σύλλογοι - Μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Στην περίπτωση μη απαρτίας συγκαλείτε η επαναληπτική της, που θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια θέματα, την επομένη Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στις 21:00 ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων Μελών - Συλλόγων.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

•       Διοικητικός απολογισμός 2023
  •       Οικονομικός απολογισμός 2023
  •       Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής,  απαλλαγή Δ.Σ.
  •       Εκκρεμείς διαδικασίες συλλόγων για αθλητική αναγνώριση από Γ.Γ.Α.
  •       Αγωνιστική δραστηριότητα 2024
  •       Προϋποθέσεις τέλεσης αγώνων
  •       Διάφορα άλλα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Την κοινοποίηση των στοιχείων, της πλατφόρμας ZoomMeeting (link, MeetingIDκαι MeetingPassword), που είναι απαραίτητα για τη σύνδεσή σας στους εν δυνάμει συμμετέχοντες για τη συνάντηση, θα αποσταλούν στους συλλόγους καθώς και στα προσωπικά email των εκπροσώπων μελών που είχαν καταχωρηθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση μας.

Από τη Γεν. Γραμματεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.