Τουρνουά ξυλορακέτας από τον Όμιλο Αγίων Αποστόλων στα Χανιά

Η Α΄ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α' Ε.Σ.Α.Ξ.) ανακοινώνει, ότι ο Όμιλος Αγίων Αποστόλων διοργανώνει Τουρνουά ξυλορακέτας (Beach Racket) στα Χανιά 26 και 27 Αυγούστου 2023.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:

''Καλούνται οι αθλητές όλων των ομίλων - συλλόγων ανά την Ελλάδα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Στη διοργάνωση αυτή θα γίνουν αγώνες όλων των κατηγοριών. Παρακαλούνται οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν να μας ενημερώσουν έως στις 20/8/23 για τη συμμετοχή τους. Θα γίνει κλήρωση των ομάδων η οποία θα τηρηθεί αυστηρά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Smart Racket, και θα απονεμηθούν μετάλλια στους 3 πρώτους ανά κατηγορία.

Η συμμετοχή κατά άτομο θα είναι 15 ευρώ. Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, το ποσό της συμμετοχής τους θα είναι και για το φαγητό τους, που θα ακολουθήσει, μετά το πέρας των αγώνων του Σαββάτου 26/8/23.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944668896 Μαλινδρέτος Γεώργιος (Πρόεδρος), και στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.''

Με εκτίμηση

Α.Ο.Ρ.Α.Α