Υποβολή προτάσεων εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς 2016

Προς τους συλλόγους-μέλη της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Θέμα : Υποβολή προτάσεων εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς 2016.

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. σας παρακαλεί να υποβάλετε σε ηλεκτρονική μορφή στο A.esax.yahoo.gr τις προτάσεις σας που αφορούν την αγωνιστική χρονιά 2016 το αργότερο μέχρι την 31/12/2016.

Τα θέματα που καλείστε να φέρετε προς συζήτηση και προς ψήφιση, όπως κάθε χρόνο, είναι όλα όσα αφορούν την λειτουργία του αθλήματος σύμφωνα με τα όσα παρατηρήσατε και διαπιστώσατε μέσα στο 2015 ότι χρήζουν αλλαγής, βελτίωσης, προσθήκης.

  1. Διοργανώσεις: Διαθεσιμότητα εγκαταστάσεων συλλόγων – φιλοξενία αγώνων .
  2. Κανονισμός διοργάνωσης & διεξαγωγής αγώνων πρωταθλήματος.
  3. Κανονισμός διοργάνωσης & διεξαγωγής αγώνων κυπέλλου.
  4. Κανονισμός διοργάνωσης & διεξαγωγής OPEN – RISING STARS
  5. Β’ Κανονισμός Παιδιάς (ταχύτητες βάσης, πτώσεις, κλπ)

Στην συνέχεια το Δ.Σ. της Ένωσης θα επεξεργαστεί τις προτάσεις σας θα τις καταγράψει και θα τις κοινοποιήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για να έχουν όλοι γνώση ποιος προτείνει και τι.

Στην Γενική Συνέλευση της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2016 οι εκπρόσωποι των συλλόγων εκτός των άλλων θα επικυρώσουν με την ψήφο τους τα ισχύοντα του 2016 στο Beach-Racket.

Η όλη διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 30/1/2016 για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.

Ποιοί είμαστε

Η Α΄ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ αποτελεί το επίσημο δευτεροβάθμιο αθλητικό όργανο του
αθλήματος της αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach - Racket). Σκοπός της ΕΣΑΞ είναι η καλλιέργεια, η οργάνωση, η διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος.

logonew