Κοπή βασιλόπιτας από τον ''ΤΡΙΤΩΝ'' Καλαμάτας για το 2024

Κοπή βασιλόπιτας από τον ''ΤΡΙΤΩΝ'' Καλαμάτας για το 2024

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ – ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, την καθιερωμένη κοπή

της βασιλόπιτας για το έτος 2024, στο εστιατόριο - ταβέρνα ‘’ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ’’ με τη συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), μελών του Σωματείου του με τις οικογένειες τους, αθλητριών – αθλητών.

Με Δελτίο Τύπου το οποίο απέστειλε, ο Όμιλος στην Α' Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α' Ε.Σ.Α.Ξ.), μας αναφέρει:

''Με την παρουσία τους μας τίμησαν: Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Τουρισμού Καλαμάτας κ. Γιώργος Λαζαρίδης, καθώς και αγαπημένα πρόσωπα που στηρίζουν το άθλημα της ξυλορακέτας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Θάνος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε προσωπικά να έχουν ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος, με υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Ο Πρόεδρος του Σωματείου, παρέδωσε δωροεπιταγή 50€, προσφορά του Ομίλου Ξυλορακέτας ‘’ΤΡΙΤΩΝ’’ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ του αθλητικού καταστήματος ALMA SPORT, σε φίλη και υποστηρίκτρια του συλλόγου Γεωργία Δέλγα , στην οποία έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν και δώρα, που ήταν προσφορά από δωροθέτες και υποστηρικτές του Σωματείου μας: Δυο ξυλορακέτες του αθλήματος προσφορά των κ.κ. Διονύση Γαβριέλη και Γεώργιου Κατσιαβού που κληρώθηκαν στην κ. Γεωργία Κυριακοπούλου και Γεωργία Δέλγα. Τα δώρα το παρέδωσε η Ταμίας του Συλλόγου κ. Αικατερίνη Κυριακοπούλου.

Επίσης, στην εκδήλωση κληρώθηκαν διάφορα δώρα, που είχαν την ευγενή καλοσύνη να διαθέσουν και να συνδράμουν με την υποστήριξη τους, επιχειρηματίες της πόλης μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το εστιατόριο - ταβέρνα ‘’ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ’’ της οικογένειας του κ. Κάππου, στη διάθεση του καταστήματος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά και υγεία σε όλους με γνώμονα το ‘'Νους υγιής εν σώματι υγιές….’'

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Διοίκηση της Ένωσης, στον ''ΤΡΙΤΩΝ'' Καλαμάτας για την εκδήλωσή τους:

Ο Πρόεδρος της Α' Ε.ΣΑ.Ξ. κ. Κώστας Βαρδάκης στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής: '' Συγχαρητήρια Πρόεδρε Θάνο. Και του χρόνου με υγεία και δύναμη σε όλους σας !!''

Ο Αντιπρόεδρος της Α' Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γεώργιος Κοσμάς στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής: '' ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και οικογενειακή ευτυχία στο Δ.Σ. και στα μέλη του συλλόγου σας και βέβαια καλή επιτυχία στις αθλητικές μας εκδηλώσεις του 2024.''

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Από την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Ποιοί είμαστε

Η Α΄ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ αποτελεί το επίσημο δευτεροβάθμιο αθλητικό όργανο του
αθλήματος της αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach - Racket). Σκοπός της ΕΣΑΞ είναι η καλλιέργεια, η οργάνωση, η διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος.

logonew